top of page

У Києві відкриється перший ресторан високої балканської кухні

Наступного тижня, 6 червня, відбудеться офіційне відкриття першого в Києві ресторану вишуканої балканської кухні BalkanSky.

Меню закладу запропонує своїм клієнтам традиційні і сучасні страви Греції, Болгарії, Румунії, Сербії. Про це повідомляє адміністрація ресторану.

Відзначається, що меню ресторану формували відомі шеф-кухарі перерахованих вище країн, які по черзі приїжджали до Києва і готували свої шедеври.

Автором страв болгарської кухні, наприклад, стала переможниця другого сьогодні "МастерШеф" Болгарії Севда Димитрова, а завдяки засновнику і почесному президенту Асоціації шеф-кухарів Сербії Джордже Костичу гості ресторану зможуть покуштувати автентичні сербські страви.

"Ми не просто хочемо смачно нагодувати наших гостей, ми прагнемо до того, щоб кожен з них відчув колорит і багату кулінарну культуру балканських країн. Саме тому ми підійшли до складання меню, до деталей інтер'єру нашого закладу з великим трепетом та увагою. Ми не стали працювати за відомими технологічними картами приготування страв, а запросили в гості найдостойніших і найталановитіших сучасників балканської кухні. Нам є чим здивувати і чим порадувати навіть найвибагливіших гурманів. І, що не менш важливо, - ми зберегли доступну цінову політику", - уточнила керівник проекту BalkanSky Анна.




11 просмотров0 комментариев
bottom of page